perjantai 2. joulukuuta 2016

Save the Date

Ensinnäkin, kieltäydyn käyttämästä lyhennettä STD, koska siitä nyt vaan tulee sukupuolitaudit mieleen :D Mutta, done, finally! Kaiken suunnittelun ja sähläämisen jälkeen ne on viimein lähetetty!

Oon ihan hääsuunnittelun alusta asti ollut varma että haluan nuo Save the Datet lähettää :) Niin sitten rekrytoin mun ihanan työkaverin Suvin, joka on toiselta ammatiltaan valokuvaaja, ottamaan meistä kuvia JO elokuun lopulla. Otettiin kuvat Vanhan kaupungin koskella, vielä tosi kesäisissä maisemissa. Halusin kuviin kesän fiilistä, kun häitäkin juhlitaan elokuussa! 

Oon jo jossain aiemmassa postauksessa todennut että valokuvissa oleminen ja poseeraaminen ei oo meidän kummankaan juttu, mutta tää kuvien ottaminen sujui tosi helposti ja vaivattomasti! Siitä Suville edelleen suuret kiitokset :D 

Että postitiivinen ongelma oli sitten se että minkä kuvan korttiin valitsisi :)

Nää kaks kuvaa nousi kuitenki meidän kummankin suosikeiksi, lopulta päädyttiin tuohon alempaan mutta rajattiin se vaakasuuntaiseksi. Ja lopputuloksesta tuli tämmöinenMun mielestä se on aika ihana :) Tein itse kukkaseppeleen harsokukista rautalangan avulla, netistä löytyy hyviä DIY-vinkkejä ;) Me tehtiin useampia versioita korteista erilaisten netistä löytyvien mallien avulla, ja tästä lopullisesta tietty unohdettiin paikkakunta missä häitä juhlitaan :D noh, kutsuun sitten... 

Tää ylempi (ja meidän käyttöön tullut) Save the Date-malli on muuten Greetings Island sivustolta, sieltä löytyy myös muita malleja. Ja yleensäkkin näitä on netissä aika runsaasti, esim. save the date photo template haulla löytyy googlesta vaikka mitä. Ja muuten, tuohon korttien suunnitteluun saa kyllä kulumaan ihan älyttömästi aikaa :DTää jäi ihan viimeistelemättä kun ei päätynyt käyttöön, mutta tuo valmismalli löytyy Wedding Chicksin Free Printables osiosta. Eli vaihtoehtoja, myös ilmaisia, on runsaasti :)


Vaikeeta oli miettii että kuinka aikaisin nää voi pistää eteenpäin! Ei haluttu olla liian hätäisiä, mutta kuitenkin tarpeeks ajoissa. Mietin vieläkin että onkohan 10kk ennen häitä vähän liian aikaisin.. Mutta lähetettiin kuitenkin, ja suurimmalle osalle vieraista sähköisessä muodossa fb:n kautta, koska se säästää A: luontoa ja B: rahaa. Ei ehkä niin virallista ja juhlavaa, mutta eipä olla mekään.

Sukulaisille painatettiin kuitenkin ihan "oikeet" kortit, heistä kun harvoja saa kiinni fb:llä tai edes meilillä. Tilattiin kortit Smartphotolta, pyöreillä kulmilla ja ruskeilla kirjekuorilla :) Korttien pitäis saapua nyt joulukuun alussa, sitten vaan joulupostimerkeillä eteenpäin :)

Mutta jännittävää, nyt meidän häät ihan oikeesti tapahtuu kun niistä on jo kaikkia vieraitakin infottu! Mun hääsuunnittelu-intokin alkaa taas palautua :)

5 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana Save the date! :)

  VastaaPoista
 2. Haha, mun pikkusisko sanoi kanssa, että sillä tulee STD:stä mieleen sukupuolitaudit. :D Kiva lyhenne, hehe.

  Mutta noista kummatki vaihtoehot ihania, mutta lopullinen on kyllä onnistunu valinta! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat kortit! :) Kaunis kuva ja tyylikkäät fontit, tykkään.

  Mun blogissa muuten arvonta, jossa voi voittaa liput häämessuille. https://bohohaablogi.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista