perjantai 21. lokakuuta 2016

Hömppää... Eli leimasin!

No niin, tämä on nyt niitä hankintoja joista vähän puhuttiin että ei tehdä, eli hääleimasin :D Turhaa, I know, mutta niin söpöä ja myös yksilöllistä! Leimasin tupsahti tänään postista ja kivasti piristi nuutunutta oloa melko raskaan viikon jälkeen :)
Tilasin leimasimen Etsystä, hintaa sille tuli just vähän alle sen 22e, minkä jälkeen pitää maksaa tullit. Kirjaimet ja fontin sekä leimasimen koon voi valita itse, ja myyjä lähetti vielä ennen kaupan vahvistusta luonnoksen valmiista leimasta :) Leimasin tuli Kiinasta vähän alle kuukaudessa, eli ihan viimetipassa sitä ei kannata tilata.

Jos joku muukin tämmöisestä innostuu, myyjän nimi on TheOneRubberStamps, hänen Etsy kauppaan pääset tästä :) Myyjältä löytyy monia erityylisiä leimasimia mistä valita, ja muutenkin Etsyssä on myytävänä ihan valtavasti tän tyyppistä tavaraa! 
Ajattelin että tällä leimalla voin sitten koristella mm. hääkutsujen kirjekuoret sekä karkkibuffan karkkipussit, eli luulen pääseväni halvemmalla kuin jos tilaisin esim. personoituja pusseja! Eli siis tämäkin oli oikeesti säästöä :D näin aion vakuutella miehelleni...
Faber-Castellin musteen tilasin Ebaystä muutamalla eurolla, se on ehkä vähän kuivahko mutta ajaa varmasti asiansa :)
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Leimasin on kiva ja tuo kuoriin ja karkkipusseihin kivan säväyksen! :) Eikä se nyt niin kallis ollut... kai sitä on turhempaankin rahaa laitettu. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Minkä kokoinen tuo leimasin on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tää on 2,5 x 2,5 tuumaa, eli reilu 6 x 6 senttiä! ja tilatessa tuon koon voi myös itse valita :)

   Poista