torstai 22. syyskuuta 2016

THE Hääpuku??

Tää on tämmöinen super-pikainen postaus aiheesta ennen koripallotreenejä, mutta kävin tänään ekaa kertaa Ateljee Tuhkimotarinassa tapaamassa Heidiä ja fiilistelemässä hääpuvun teettämistä - ja pakko saada vähän hehkuttaa :D 

Ensinnäkin kokemus oli älyttömän positiivinen, Heidi itse vaikutti tosi kivalta ja huumorintajuiselta tyypiltä, ja uskon että hän myös ymmärsi mun sekavista pinterest-kollaaseista että mitä haluan :) Hääpuku on jotenkin niin kovin tärkee ja iso juttu mulle ainakin, että haluan työstää sitä semmoisen ihmisen kanssa jonka kanssa tulee muutenkin juttuun. Plussana tässä on myös ateljeen sijainti Helsingissä Vallilassa, välimatka meidän kotoa on n. 400 metriä :D

Ompelijalla teettämisessä on tietty se etu että saa juurikin sitä mitä haluaa (mitä ei suomen markkinoilta oikeen tuppaa löytyä), mutta myös se että sitten ainakin puku istuu itselle täydellisesti! Mun vartalon ylä- ja alaosa on vähän "eriparia", vaikka ei nyt mitenkään dramaattisesti, vaan saapa sitten ainakin puvun jossa on mukava ja huoleton olla :) Ja toisin kun ehkä yleisesti kuvitellaan, hääpuvun teettäminen ei oo mitenkään överikallista hommaa!

Mulle piirrettiin nyt semmoinen luonnos minkä mukaan pukua alettaisiin tekemään, ja saan rauhassa miettiä milloin aloitetaan vai aloitetaanko ollenkaan. Mitään ostopakkoa ei siis ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen ole. Ajattelin itse vielä käydä fiilistelemässä hääpukuja Love Me Do-messuilla, jos saisin sieltä vielä jotain ideoita, mutta uskon että sen jälkeen aletaan Tuhkimotarinassa tekemään mun mekkoa :) I'M SO EXCITED!Suikale mahdollisesti MUN hääpuvun pitsistä :)

Ateljee Tuhkimotarinan nettisivuille pääsee tästä, kannattaa käydä katsoon myös blogin puolelta kuvia tehdyistä puvuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti