maanantai 12. syyskuuta 2016

Löysin vihkisormuksen!

Häihimme on aikaa 341 päivää, siitä huolimatta bongasin vihkisormukseni viime viikonloppuna enkä voinut olla hankkimatta sitä! Se oli ns. rakkautta ensisilmäyksellä :)

Olen jo kauan tiennyt minkälaisen vihkisormuksen haluan, joten etsiminen on ollut melko helppoa. Olin jo valmiiksi selaillut netistä eri liikkeiden valikoimia, ja kun perjantaina menimme koruliikkeeseen, sovitin yhtä sormusta ja se oli siinä! 

Sormuksessa on keskellä yksi isompi timantti ja lisäksi 22 pienempää timanttia, se on valkokultaa ja todella siro ja kapea. Sormuksen mallin vuoksi en voi käyttää sitä yhdessä kihlasormukseni kanssa, joten siirrän kihlan oikean käden nimettömään. Tuleva aviomies on itse valinnut kihlasormukseni, hänellä oli se valmiina kosiessaan ja se on todella kaunis myös, joten haluan ehdottomasti pitää kummatkin sormukset käytössä :)Me ostettiin mun sormus Malmin Korupajasta, siellä on vielä ylihuomiseen (14.9.) asti meneillä todella hyvät alet, eli jos tiedät mitä haluat niin kannattaa mennä äkkiä katsomaan! :) oma sormukseni oli -40% alennuksessa ja säästö oli huomattava! Joku voi olla sitä mieltä että vihkisormuksen ostaminen alesta ei ole kovin romanttista, mutta tässä hääkonkurssissa kaikki säästö otetaan enemmän kuin mielellämme vastaan :D

Malmin Korupajan alet

Suosittelen menemään Malmilla sijaitsevaan liikkeeseen, me piipahdettiin ensin Oulunkylän liikkeessä mutta siellä palvelu oli jotenkin todella jäykkää. Vaihdettiin sitten Malmille, missä oli tosi mukavan oloinen harjoittelija Ella, joka yhdessä varsinaisen työntekijän kanssa myi meille unelmien sormuksen :) 

Heidän vihkisormusten hintoihin kuuluu myös kaiverrus ja kihlasormusten kiillotus tms. puhdistaminen. En jättänyt sormusta vielä kaiverrettavaksi, koska haluaisin rauhassa keksiä jonkun persoonallisen henkilökohtaisen kaiverruksen. Meidän kihlasormuksissa on kosinnan päivämäärä ja toisen nimi, tähän haluaisin jotain erityisempää :) On jo pieniä ideoita siitä mitä se vois olla, ja onneksi on vielä aikaa miettiä.
Sitten vaan pitäis oottaa 341 päivää että sitä pääsis käyttämään! Pyysin Jussia piilottamaan koko sormuksen etten härppis sitä koko ajan mutta se vaan nauroi mulle :D

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis sormus! Täällä on suunnitelmissa samantyylinen vihkisormus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon kyllä ihan fiiliksissä siitä! Kannattaa kurkata Malmin Korupajan valikoimia, oli useempia tän tyylisiä :)

   Poista
 2. Eikä, ihan täydellinen sormus! <3

  VastaaPoista
 3. Oi tää on ihana!! Ihan mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana! Onko toi se Precious-sormus uudessa, vähän pienemmässä ja korotetussa mallissa? Itsellä on myös sormuspohdinnat meneillään ja olen sitä miettinyt. Että jos tämä on sama, niin tosi kauniilta näyttää luonnossa! <3

  VastaaPoista