keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Juhlapaikka ja sen vaihtuminen

Kuten varmaan tekstin otsikosta voi päätellä, me ollaan jouduttu vaihtamaan meidän hääjuhlan paikkaa. Viime kevään tuskaisen etsinnän jälkeen meillä oli viimein varattuna tosi kiva Vantaan Wanha Fabriikki, josta tykättiin kumpikin! Te jotka olette seuranneet erilaisia hääfoorumeita esim fbssä ootte saattaneetkin törmätä tähän heidän tän hetkiseen tilanteeseen.. Sain siis heinäkuun lopulla heiltä sähköpostia jossa sanottiin aikalailla suoraan lainaten näin:

"Hei kaikki Fabriikilta juhlatiloja tänä tai ensi vuonna varanneet asiakkaat,
Aktiivisen alkuvuoden jälkeen tilavuoraustoimintamme on törmännyt vaikeuksiin naapurustomme kanssa ja meidän on pakko muuttaa toimintamme sääntöjä.  
Erityisesti yksi lähitalon asukkaista katsoo, että klo 22 jälkeen naapurustosta kuuluvat äänet ovat kotirauhan häirintää ja viranomaisasia. Lisäksi ennen klo 22 ongelmia on aiheutunut myös bändeistä ja ammatti-DJ:den laitteista. Myös vieraiden äänekäs poistuminen juhlapaikalta yöllä on aiheuttanut ärtymystä naapureissa. ...  
Emme valitettavasti enää pysty takaamaan onnistuneita juhlia yöhön asti ja emme enää voi jatkaa nykyisellä toimintamallillamme.
Jotta juhlatilatoimintamme saa ylipäätään jossain muodossa jatkua, joudumme rajaamaan juhla-ajan klo 22:een ja kieltämään bändit ja raskaammat äänentoistolaitteistot. Olemme erittäin pahoillamme muutoksesta ja palautamme luonnollisesti varausmaksun niille, jotka haluavat perua tilavarauksensa. 
Juhlat toki voi aloittaa jo hyvissä ajoin päivällä, mutta juhlien jatkot täytyy kuitenkin jatkossa järjestää toisaalla. Tilassa on kohtuullinen äänentoistolaitteisto, joten täydessä hiljaisuudessa ei kenenkään tarvitse juhlia päivälläkään."

EIIIII me EMME halua lopettaa juhliamme klo 22.00, EMME pärjää ilman bändiä ja DJ:tä, EMME tykkää nillittävistä naapureista! Joten ratkaisu oli aika yksinkertainen, peruttiin varaus ja oltiin taas ilman juhlapaikkaa. Stressitaso nousi suhteellisen korkealle taas kerran! Voin vaan kuvitella miltä kuluvan kesän hääpareista on tuntunut... Erittäin harmillista myös Fabriikin omistajan kannalta, Harri vaikutti tosi mukavalta tyypiltä ja on selvästi nähnyt paljon vaivaa paikan kunnostamisen eteen!

Otimme sitten uudestaan yhteyttä Kehla Stalliin, tuohon Siuntiossa sijaitsevaan ihanaan maalaisromanttiseen juhlatilaan, josta oon jo aiemminkin kirjoittanut yhden postauksen. Käytiin katsomassa paikkaa uudelleen ja tultiin siihen tulokseen että maksoi mitä maksoi niin häät on järjestettävä :D Tuo paikka oli siis alunperinkin oma ehdoton suosikkini, ainoastaan kallis hinta seisoi meidän välissä.. 

Nyt kun paikka lopulta oikeasti varattiin, kävikin ilmi että hinta on 500€ edullisempi kuin luultiin! Eli juhlatilan hinnaksi jää "vain" 1000€. Kallis hintahan sekin on mutta 500€ on jo iso säästö johonkin muuhun :) Ja tuohon hintaan siis sisältyy perjantain koristelu, lauantain juhlat, ja sunnuntain kamojen pois kerääminen. Ja se tila on täydellinen :) Tietty hintaan tulee lisää vielä vieraiden kuljetukset ees-taas koska paikka on n. 45km Helsingin keskustasta, emmekä halua että vieraamme joutuvat maksamaan jäätäviä taksimaksuja paikkaan johon ei julkisilla pääse.. Tulimme myös siihen tulokseen että järjestämme vihkimisen tuolla paikan päällä jotta matkat ei söisi niin paljoa aikaa itse juhlista.


Kehla Stall

Nyt kun oon selvinnyt paikan vaihtumisen aiheuttamasta järkytyksestä oon taas aika innostunut! Ehkä tää oli joku kohtalo koska tämä nykyinen paikka on vaan niin ihana, ja just toivomani tyylinen :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että teille löytyi helposti uusi juhlapaikka! :) Mutta huh, miten ikävä tilanne Fabriikin omistajalle... :( Kyllä Suomessa vaan riittää ärsyttäviä naapureita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta, ja käsittääkseni kaikki tää heidän harmi on yhden naapurin aikaansaamaa! huhhuh

      Poista