perjantai 9. syyskuuta 2016

Häidemme pitopalvelu

Me ollaan saatu valittua myös pitopalvelu meidän häihin! Kyselin tarjouksia usemasta paikasta, siitäkin on jo aiempi postaus, ja sain myös monia houkuttelevia vastauksia. Tarjoukset saatuamme kolme kärki oli selvä:

Jokaisen cateringin menut kuulostivat hyviltä ja freeseiltä, sekä olivat muokattavissa omien toiveiden mukaisiksi. Myös astiat ja pöytätekstiilit yms. voi heidän kauttaan vuokrata, mikä oli meille tärkeää. Mitä enemmän saat samasta paikasta, sitä vähemmän säätöä!

Pitkällisen vatvomisen ja vertailun jälkeen päädyimme Gourmandeen! Juhlapalvelu Gourmande Oy on vuonna 1991 perustettu Nurmijärvellä toimiva perheyritys. Heidän ehdottamansa menu oli selvästi harkittu ja todella erilainen kuin nettisivuilla (jotka on melko vanhanaikaiset..:D) olevat esimerkit. Menu kuulosti hyvältä, hinta kohtuulliselta ja palvelu super ystävälliseltä :) 


Kuva Gourmanden fb-sivuilta

Gourmanden Jaana vaikuttaa ihanalta tyypiltä :) Alussa kun viesteiltiin niin hän jaksoi erittäin kärsivällisesti vastailla kysymyksiini, ja oli myös oikein joustava juhlapaikkamme vaihtumisen suhteen. Vaikka välimatka kasvoi huomattavasti niin mm. ruokien kuljettamisesta maksettavan hinnan kohotus oli erittäin maltillinen. Tällä hetkellä siis erittäin hyvä fiilikset palvelusta! Ollaan nyt sovittu että ensi vuoden puolella palataan asiaan ja sovitaan palaveri jossa päästään maistelemaan ruokia ja viilaamaan vielä häämenua, miten malttais odottaa :D

Lopuksi vielä, sain siis useita vastauksia eri cateringeiltä, ja kyllä muhun teki ainakin eniten vaikutuksen ne menut jotka oli selvästi meille mietittyjä. Joistain yrityksistä en saanut vastausta ollenkaan, kuten KP-catering ja Ville Vammelvuo, ja esim. Hima & Sali oli jo buukattu meidän hääpäivällemme! Kokonaisuudessaan täytyy sanoa että Helsingin catering tilanne on kyllä niin hyvä että kaikille löytyy varmasti jotakin, niin maukkaan kuuloisia tarjouksia tuli :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti