keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Häidemme MENU

Kuten tuossa jo aiemmin kirjoittelin, olemme nyt saaneet valittua häidemme pitopalvelun, Gourmanden. Menu on heidän ehdotuksistaan koottu ja tässä vaiheessa vielä hyvin alustava, sitä tullaan luultavasti viilaileen vähän suuntaan jos toiseenkin, mutta tällä hetkellä se näyttää tältä :)


Ja hyvältä muuten näyttääkin, minun mielestä ainakin :D Oikeastaan ainut ruokalaji minkä suhteen oon vähän skeptinen on tuo pääruoan kanssa tarjoiltava kasvispata, ne kun saattaa monesti olla vähän vetisiä + mauttomia.. Mutta kun päästään maisteleen niin se varmasti selviää :)

Hääkakun hankimme eri paikasta, suoraan kondiittorilta, koska haluamme (minä haluan) kauniin ja hyvän makuisen kerroskakun. Kakun tekijää ei ole vielä valittu, alustavia kyselyitä oon tehnyt jo jonkin verran :)

Ensi vuoden puolella sitten palaveerataan pitopalvelun kanssa ja päästään maistelemaan ruokia, siinä vaiheessa luultavasti menukin saa lopullisen muotonsa! Ähh en malttais oottaa kaikkea :D

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa todella herkulliselta :) Mahtavaa, että pääsette maistelemaan ruokia etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon kans tosi mielissäni siitä että ruokia pääsee maistamaan, ei tarvii "ostaa sikaa säkissä" :D

   Poista
 2. Nam, mitä ruokia! Oon Susannan kanssa samoilla linjoilla, että on tosi huippua päästä maistelemaan ja testailemaan makuja etukäteen! Tietää, mitä odottaa sitten the päivänä.

  Ja täällä muuten toinen malttamaton... näin jo viime yönä unta, että menin naimisiin! Aamulla oli ihanan onnellinen olo. <3 Kui sitä oikeesti jaksaa ens vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, mut pelkään jo sitäkin hetkee kun kaikki suunnittelu on ohi ja täytyy palata ihan normaali elämään :D

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa! :) https://gimmearing.blogspot.fi/2016/09/haaaiheinen-kuvahaaste.html

  VastaaPoista