maanantai 26. syyskuuta 2016

Facebookin hääkirppikset

FB-kirppikset, siinäpä aihe joka herättää monenlaisia tunteita :D oon ostanut ja myynyt, jälkimmäinen usein vähän hankalampaa.. On ohareita, ikuisia varauksia, ihmisiä joiden perään täytyy kysellä. Ja aina kun ostaa käytettyä, ei voi olla varma tavaroiden kunnosta.

MUTTA, nyt hääroinaa ostaneena en voi kertoa kuin vain positiivisia kokemuksia näistä hääaiheisista kirppisryhmistä :) Tietty häätavarat on monesti vain kerran käytettyjä ja myös huolella kohdeltuja, silloinhan ne on juhlassa parhaimmillaan! 

Suosittelen siis lämpimästi näitä kierrätysryhmiä kaikille :) Kuulun itse useampaan: Hääkirpputori, Hääkirpputori Uusimaa ja Helsingin hääkirpputori. Varsinkin nää aluekohtaiset ryhmät on huippuja, helppo sopia kaupoista ja noutaa suoraan myyjältä, eikä tarvii maksaa postareita! Ja harmillisen usein tuolta isosta hääkirppis ryhmästä löytyy jotain iiiihanaaa, jota on vaan ihan mahdotonta (kallista) saada toimitettua postitse. Tosin kankaiset servetit bongasin niin hyvään hintaan että postarit päälle ei tuntunut pahalta :)

Kierrättäminen on muutenkin lähellä mun sydäntä, ja paljon paremmalla mielellä hamstrailee näin hyvissä ajoin edullisia löytöjä kuin kalliilla kaupasta :) Oon hankkinut mm. sinkkivateja juomille, karkkibuffan astioita, pieniä maljakoita ja söpön matkalaukun korteille.


Korteille :)


Ikean vadit esim. juomille

Tietty myös hääkirppiksillä huomaa joskus näitä ilmiöitä, että myydään esim. Ebaystä tai Wishistä ostettuja koruja/koristeita/asusteita huomattavasti KALLIIMMALLA kuin mitä alkuperäinen ostohinta on ollut. Kahden euron hiuskorusta pyydetään kahtakymppiä jne., eli kannattaa myös vähän selvittää etukäteen mitä mikäkin maksaa ettei tule vahingossa maksettua liikaa! Ja niin, heh, kyllähän se tavaroiden hakeminenkin sieltä täältä maksaa, bensan tai bussilipun verran, tuleva aviomies aina välillä kyseenalaistaa mun hankintojen edullisuutta, mutta kierätys kunniaan! :D

1 kommentti:

  1. Kyllä sieltä hääkirppiksiltä on tehty löytöjä! Oon myös samaa mieltä siitä, että kierrätys kunniaan. Miksi ostaisit uutena, jos samaa uudenveroista tavaraa saa pienen vaivan kanssa edullisemmin ja usein luontoa kunnioittaen?

    VastaaPoista