tiistai 3. toukokuuta 2016

Häiden valokuvaaja

Meidän häävalmistelut on tässä lähipäivinä edenneet yllättävän hyvällä vauhdilla! Ehkä jotain tuosta juhlapaikka-säädöstä oppineena...
Viime viikolla vahvistin häidemme valokuvaajan ja eilen varasin cateringin, josta lisää seuraavassa postauksessa :)

Etsin alusta asti dokumentaarista hääkuvaajaa, koska haluaisin että hääpäivästä jäisi mahollisimman paljon muistoja joita voi katella sitten jälkeenpäin. Varsinki jos on niin kuutamolla että ei muista koko hääpäivästä mitään :D 

Aloitin etsiskelyt ihan vaan googlettelemalla eri valokuvaajien nettisivuja ja katellen kuvia. Tosi äkkiä kriteeriksi nousi se että otettujen kuvien täytyy alkaa itkettää! Oon aika itkupilli tämmösissä jutuissa... :) Löysin yhteensä neljä kuvaajaa joiden työt tosissaan miellytti mua:


Heistä Timo oli jo varattu meidän päivän ajaksi ja René oli (UPEISTA kuvista huolimatta) vaan niin kaukana meidän budjetista.


Joten pohdiskelun jälkeen häävalokuvaajaksemme valikoitui Minna Sipinen! Ja tällä hetkellä oon todella tyytyväinen valintaamme! Kuvauspakettiin kuuluu dokumentaarinen kuvaus 8h, viimeisteltyjä potrettikuvia n. 15kpl ja päivän ajalta n. 250-350 viimeisteltyä kuvaa. Lisäksi vapaa yksityinen käyttöoikeus, palaverit yms yms.

Minnan sivuilta löytyy hienoja otoksia aiemmin kuvatuista häistä, viestittelystä tuli hyvä fiilis ja hinta on kohdallaan eli mitäs sitä sen enempiä pohdiskelemaan :)
http://minnasipinen.com/blog/

http://minnasipinen.com/blog/

http://minnasipinen.com/blog/

Minnan kuvissa on sitä jotain mitä haluaisin meidänkin hääkuviin, vierastan semmoisia jäykkiä pönötys-poseerauksia, enkä oo kovin luonnollinen valokuvattava, kuten ei tuleva miehenikään. Eli oon kovin iloinen siitä että löysin kuvaajan jonka otoksissa ihmiset näyttää kauniilta ILMAN että suupielet on korvissa asti! Haluaisin mahdollisimman luonnolliset potretit, joissa ei oo pakko hymyillä, kauniin valon jne.. Ja juhlista haluaisin eniten kuvia semmoisista tilanteista missä ihmiset ei tiedä että heitä kuvataan, paljon lähikuvia kasvoista ja ilmeistä :)

Nyt vielä kun malttais oottaa ensi vuoteen!

6 kommenttia:

 1. Eikö olekin hieno tunne, kun on löytänyt juuri itselleen sopivan kuvaajan ikuistamaaan häät? :) Ihania kuvia Minnalla, saatte varmasti ihanat muistot kuvista!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia kerrassaan! Hyvä valokuvaaja on hääpäivänä kullan arvoinen. :)

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania kuvia! Varmasti hyvä valinta kuvaajaksi :) Meillekin tulossa kokopäivän dokumentaarinen hääkuvaus - jää paljon ihania muistoja kuvien muodossa!

  VastaaPoista
 4. moikka! saako kysyä, että minkä hintainen on tuo 8 tunnin dokumentaarinen kuvaus Minna Sipisellä? :)

  VastaaPoista
 5. En ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että taitava kuvaaja ottaa kauniita kuvia meistäkin, jotka emme ole luonnollisimmillamme kameran edessä. Kiitos tästä ajatuksesta ja vinkistä. :)

  VastaaPoista
 6. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

  Hyvää alkusyksyä toivotellen,

  Love Me Do -häämessujen Hanna

  VastaaPoista