maanantai 18. huhtikuuta 2016

Meillä on hääpaikka!

Finally!
Tuntuu uskomattomalta, mutta me saatiin viimeinkin tehtyä se ensimmäinen, ja luultavasti myös melko määrittelevä päätös liittyen meidän häihin, juhlapaikan valinta! Ei tässä mennytkään kun noin 4 kuukautta.. Käytiin katsomassa montaa eri paikkaa mutta missään ei kaikki ollut sopivaa, täydellisessä paikassa esteeksi nousi hinta.

Mutta nyt siis häitämme juhlitaan Vantaalla, vanhasta konepajasta remontoidussa juhlatilassa, Vantaan vanhassa fabriikissa! Tää oli itseasiassa ensimmäinen paikka mitä käytiin katsomassa, tykättiin siitä molemmat mutta silloin tiloissa oli vain yksi vessa. Yhdessä reilun 80 vieraan kanssa ei kovin toimiva yhdistelmä... Olin niin innoissani kun tilan omistaja laittoi alkukuusta meiliä että ovat tehneet remonttia ja nyt vessoja onkin neljä! Käytiin vielä katsomassa rempattuja tiloja ja päätös syntyi oikeestaan heti paikalla. Räpsin muutamia kuvia tilasta.

Paikassa on tosi kiva rosoinen tunnelma, ei todellakaan mitään sliipattua eikä me semmoista haluttukaan. Kesällä tuo talon kyljessä kasvava köynös on vihreänä lehdistä, näyttää varmasti ihanalta!

Sisällä on kaksi erinäistä huonetta, isompi juhlatila johon kaikki vieraat mahtuu istumaan ruokailun ajaksi, plus pienempi huone johon voisi laittaa esim. baarin tai photo boothin! Tää pieni huone antaa paljon mahdollisuuksia. Tuota juhlatilaa täytyy varmasti vähän raivata ennen bileiden alkua, muuten jää tanssilattialle super vähän tilaa, mutta se nyt on tosi pieni miinus kun miettii kuin hyvä tää muuten on :)

Paikan omistaja Harri on ihan tosi mukavan oloinen, uskon että hänen kanssaan asioita on helppoa sopia. Hän asuu perheensä kanssa tilan vieressä, meitä tää ei häiritse, ainakin apu on lähellä jos tulee jotain ongelmia. Tilan vuokra kesälle 2017 on 750€, ja tila on siis käytettävissä pe-su, eli rauhassa aikaa koristella ja ei niin kiire siivota (++++)! 
Paikan piha on melko pieni, mutta siinä on kiva terassi missä voi istuskella, tosin ei kovin myöhään kun lähimmät asuintalot on, no, lähellä. Eli kauheen myöhään ei ulkona voi riekkua! Paikassa ei oo keittiötä, mutta me ei semmosta kyllä tarvitakkaan, pari jääkaappia löytyy ja kahvinkeittimet :)

Tilan sivuille pääsee tästä, siellä on lisää kuvia ja tietoa paikasta. Huomasin että myös the day we do -blogin Annika suunnittelee häitään samaan paikkaan syksyksi 2016, odotan innolla niitä postauksia! :)

Nyt sitten pääsee viimein tosissaan suunnittelemaan koristeita ja yleisilmettä, tän paikan myötä myös vähän modernimmat tyylit alkoi kiinnostaa? Huolestuttavaa ja innostuttavaa yhtä aikaa!


10 kommenttia:

 1. Tämä Vanha Fabriikki vaikuttaa kyllä niin upealta, onnea juhlapaikasta! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janina! On kyllä kieltämättä helpottunut olo :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin häät tulossa samassa paikassa 1.7.17! :) Kiva seurata teidän suunnitelmia. Itse en ainakaan toistaiseksi vielä blogia pidä, mutta saa nähdä vaikka innostuisinkin!

  - Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oispa hauskaa jos pitäisit, ois kiva kuulla mahdollisimman paljon muidenkin suunnitelmia paikkaan, esim koristelujen suhteen :)

   Poista
 4. Hei huippua, että teilläkin on häät suunnitteilla Vantaan Wanhassa Fabriikissa! :) tila on ihana! Meillä on tarkoitus mennä käymään siellä taas lähiaikoina ja ottaa hieman mittoja pöydistä ym. Laitan varmasti lisää juttuja blogiini paikasta taas lähempänä häitä ja tietenkin myös niiden jälkeen. Toivottavasti saat sitten vinkkiä mitä kannattaa tehdä ja oppia myös meidän mahdollisista virheistämme :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä tila! <3 Olisi ollut myös ukonäöltään hyvin varteenotettava vaihtoehto meille jos olisimme pitäneet erillisessä juhlatilassa. Nyt siis meille vaikoitui ravintola juhlatilaksi Helsingin keskustasta. :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Wanha Fabriikki on niin ihana. Miten olette ajatelleet tuon hiljaiuuden kanssa, klo.22.00 kuulostaa minun korviini hirmuisen aikaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kirjoittelinkin jo tästä aiheesta postauksen, eli meillä meni sitten lopulta juhlapaikka vaihtoon :/ harmi!

   Poista