torstai 21. huhtikuuta 2016

Pitopalveluista

Nyt kun saatiin viimein tuo hääpaikka järjestymään, täytyy tarttua toiseen yhtä tärkeeseen asiaan eli pitopalvelun valintaan! Näissähän on tarjontaa ihan valtavasti, laidasta laitaan ja makumaailmasta toiseen! Me tullaan luultavasti valitsemaan juhliimme jotain melko perinteistä mutta EI tylsää ruokaa, twistiä pitää olla :)


pinterest
Tuo mies joka kanssani haluaa mennä naimisiin esitti hyvin vahvasti mielipiteensä siitä että pääruokana tulee olla lihaa. Eli lihaa IT IS. Suunnittelen ja sählään niin paljon itekseni että antaa senkin päättää jotakin.. Alkuruoka tulee sitten olemaan kala ja kasvis painotteisempaa! Tiedettiin ihan alusta asti että meidän häihin tulee buffet, se tuntuu helpommalta ja myös halvemmalta vaihtoehdolta. Samalla on myös vieraille useampia vaihtoehtoja mistä valita, jos kaikki tarjolla oleva ei miellytä. MUTTA samalla ajattelimme kyllä panostaa tarjoiluissa enemmän ruoan laatuun kuin eri ruokalajien määrään!Ahkeran googlettelun ja blogien lukemisen jälkeen päädyin laittamaan tarjouspyynnön aika moneen catering-firmaan:

Pinterest

Huh, siinähän noita vaihtoehtoja sitte onkin! Nettisivuista heti lisäpisteitä Soupsterille ja Catering Henrikssonille, todella hienot! Laitoin pyyntöihin melko lyhyen kuvauksen siitä mitä toivomme ruoalta, eli alkuun kalaa ja pääruoaksi lihaa (nautaa/karitsaa). Nyt sitten vaan odotellaan tarjouksia! Pelkkien nettisivujen ja esimerkkimenujen avulla kun on melko vaikeeta valita suosikkia :)

Haluaisinkin mielelläni kuulla jos kellään on kokemuksia näistä paikoista!

1 kommentti:

  1. Suosittelen myös tsekkaamaan Keikaus-Cateringin! Se olisi tullut ehdottomasti meille, mikäli olisimme tarvinneet pitopalvelua. Oli jo itseasiassa alustavassa varauksessa ennen kuin teimme muutoksia tilasuunnitelmiin. :)

    VastaaPoista