tiistai 5. huhtikuuta 2016

Hääkoristeet ja niiden hankkiminen

Oon (ehkä vähän etuajassa) mietiskellyt häiden koristeita ja somisteita melko paljon. Mulla on melko tarkka visio suurista linjoista, tiiän mitä haluan (mitä me haluamme...). En todellakaan oo mikään askartelija, mutta muutaman asian oon suunnitellut itse tekeväni, niiden en usko olevan kauheen vaikeita :) 


Eli nää kipot, näitä on tainnu olla kaikilla, eli vois päästä paljon helpommalla kun ostaisi joltain jo kerran käytettynä! MUTTA, tahtoisin niistä just tietynlaisia :D paksua pitsiä, mielellään virkatun näköistä! Luulen että pitsinauhaa lötyis varmasti Ebaystä? Ja purkkeja lasinkeräyksestä :)


Toinen juttu on tää lautasliina + juuttinaru + laventeli -yhdistelmä. Ajattelin yhdistää tuohon vielä semmoisen puisen sydämen johon tulee vieraan nimi, toimii siis myös paikkakortin korvikkeena :) Kaasot saattaa joutua liimaileen noita pitsejä purkkeihin, mutta tuon narun sentään minäki saan käärittyä!

Oon ajatellut tilaavani mahdollisimman paljon koristeita ja nihin liittyvää kamaa Ebaystä, se vaan on niin paljon edullisempi vaihtoehto kun häihin jo muutenkin tuhraantuu melko paljon tuota rahaa. Oishan se hienoo ostaa suomalaista, mut onneksi ainakin kaikki hankittavat palvelut on kotimaisia  :) Allaolevia koristeita ja saman tyylisiä (+ hirveesti kaikkea muuta) löytyy esim. tän linkin kautta.
Suuremmat koristeet, kuten karkkibuffet yms. mietityttää, en haluaisi ostaa kauheeta määrää kauniita (ja kalliita..) kippoja ja kuppeja joille ei oo käyttöä enää häiden jälkeen. Samoin kun mahdolliset metallisankot juomille yms. Tämmöset isot jutut haluaisin vuokrata. Kaipaisinkin vinkkejä pääkaupunkiseudun mahdollisista somistevuokraamoista tms! Jos sinulla sattuu olemaan tietoa, kokemuksia tai oot kuullut huhupuheita tämmöisistä niin ole kiltti ja jaa tietosi :)Huomenna mennään katsomaan potentialista hääpaikkaa, taas, jännittävää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti