keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Se täydellinen hääpaikka

Me onnistuttiin löytämään juhlapaikka joka täyttäis melkeen kaikki mun vaatimukset. On Uudellamaalla, rustiikkinen, kunnostettu vanhasta tallista ja todella kauniisti "kulunut". Nainen joka tilaa vuokraa ja esittelee vaikuttaa todella mukavalta, asioiden järjestäminen ei varmasti tuu olemaan vaikeaa!

KEHLA STALL


He itse kirjoittavat sivuillaan juhlatilasta: 

"Juhlatila on navetan oikeassa siivessä. Alunperin tämä tila on ollut kartanon työhevosten talli. Tila on remontoitu vanhaa kunnioittaen, ja esim. pylväissä on otettu esiin alkuperäinen maalaus.
Sali on kooltaan noin 260 neliötä ja sisälle mahtuu 150 henkilöä niin, että tanssijalkaakin mahtu vielä heilauttamaan samassa tilassa. Istumapaikkoja on lähes 200 henkilölle. 
Pitopalvelu onnistuu myös Kehla Stallcaféen toimesta."Ulkonäöltään tää paikka siis miellyttää mun silmää todella paljon! On myös pari miinusta:
 • todella vajavaiset/ei juuri ollenkaan kylmäsäilytystilaa
 • ei sisävessoja, pelkät huussit
 • keittiö käytettävissä vain jos ottaa pitopalvelun heidän kauttaan
 • missään ei ole peiliä! :D

Tuosta huussiasiastakaan en kyllä voi sanoa että se olisi suuri miinus, ne sopii niin hyvin tilan tunnelmaan! Ja peilinhän saa itse aina roudattu paikalle.. 


MUTTA, ne syyt miksi tästä unelmien paikasta ei kuitenkaan tule meidän hääpaikkamme:


Hinta: viikonlopun vuokraus maksaa 1500€ (mikä jo itessäänkin on mielestäni aika kallis hinta paikasta josta puuttuu keittiötilat ja vessat).

Sijainti: Tää tila on siuntiossa, eli n. 30-40 min ajomatkan päässä helsingistä, eli tänne olisi käytännössä pakko järjestää kuljetukset vieraille molempiin suuntiin.

En oo vielä kovin paljoa tutkaillut kuljetusfirmojen hintoja, mutta tiiän että alle 500€ nuista kuljetuksista ei selviä... Eli yhteishinnaksi paikalle ja kuljetuksille tulee vähintään se 2000€, ja siinä kyllä venyy meidän budjetti niin paljon että ei pysty.

Mutta vinkkinä teille joiden budjetti kestää tämmöisen tai muutenkin suunnittelette häitänne Siuntion suuntaan, tämä paikka on IHANA!
Tänne saisi järjestettyä ne unelmien maalaishäät :)

Me mennään taas ens viikolla katsomaan yhtä potentiaalista paikkaa, ehkä joskus vielä onnistaa.4 kommenttia:

 1. Todella kaunis juhlapaikka, mutta hinta on kyllä järkyttävä. :O
  Tsemppiä sen täydellisen juhlapaikan löytämiseen. :)

  http://wonderwall-heini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitps Heini! Taidettiin nyt viimeinkin löytää se :)

  VastaaPoista
 3. Me käydään ottamassa hääkuvia tossa edessä koska toi miljöö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa! Ja me päädytään nyt kuitenkin tuonne juhlimaan meidän häitä, en malta oottaa :)

   Poista