sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Juhlatilan jos löytäisi

Me ollaan alotettu häiden suunnittelu juhlapaikasta, se tuntuu loogisimmalta vaihtoehdolta. 
Me ollaan kumpikin alunperin oululaisia mutta koska asutaan nykyään Helsingissä, ihan mukavuudenhaluisesti järjestetään juhlat tässä lähistöllä.
Olin aatellut että kyllä nyt Helsingistä / Vantaalta / Espoosta löytyy mikä vaan unelmien juhlatila todella helposti! Kuinka väärässä olinkaan... Haaveissa olis valoisa avara maalaisromanttinen juhlatila, johon mahtuu n. 90 vierasta, saa tuoda omat juomat ja mielellään pitopalvelunkin, ja missä saa juhlia ainakin kahteen. Lato tai navetta olis täydellinen, iso tila mihin kaikki vieraat mahtuu yhdessä istumaan. Juu, ei löydy. Ainakaa sopivalla hinnalla ja helposti.
Olemme käyneet katsomassa useampaa paikkaa:


Kaikista näistä löytyy hyviä ja huonoja puolia, aattelin myöhemmin tehdä kattavammat postaukset paikoista.

Paikkoja joissa oli potentiaalia mutta hylättiin syystä tai toisesta jo ennen paikalle menoa:


Näistä paikoista mitä käytiin kattomassa oli pari oikeesti kivan oloista mitä harkitaan vielä, pari hylättiin heti. Ja vielä olis pari paikkaa katottavanakin. Meidän uskomattoman huono päätöksenteko-kyky ei Y H T Ä Ä N helpota tätä paikan valintaa... Sen oon nyt joutunu hyväksymään että täydellistä latoa en tuu löytämään, täytyy siis yrittää tyytyä johonki mitä on saatavilla, byhyy. Se on siis se ongelma, mulle ei kelpa mikään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti