torstai 31. maaliskuuta 2016

Juhlapaikka, finally?

Niinku tässä aiemmassa postauksessa kerroin, ollaan käyty katsomassa jo melko monta hääpaikkaa, mutta mikään niistä ei oo tuntunut oikeen hyvältä, joko taloudellisesti, sijaintinsa tai olemuksensa puolesta. 
"Pientä" epätoivoa ja stressiä on myös kehittynyt, joka on johtanut muutamaan huonosti nukuttuun yöhön (tää ei oo muuten yhtään mun tyylistä..), tuota juhlapaikkaa on nyt melko aktiivisestikin etsitty jo pari kuukautta. Iskee ahistava pelko että äkkiä kaikki hyvät paikat onkin jo viety!

No, nyt ollaan viimein saatu rajattua nää meidän paikkavaihtoehdot kahteen, joista toinen ollaan nähty jo kerran ja toista mennään ens viikolla katsoon :) 
Tää paikka mitä ollaan kerran jo käyty katsomassa on käyny läpi jonkinlaista remonttia, ja meidän huolenaiheena olleet asiat on sattumalta samalla korjattu, mahtavaa mikä tuuri!

Toinen paikoista sijaitsee Sipoossa, tässä pari kuvaa heidän sivuiltaanToinen taas Vantaalla, myös pari kuvaa heidän nettisivuiltaKumpikin näistä paikoista innostaa mua tällä hetkellä tosi paljon! Ovat melko erityylisiä mutta viehättäviä. Toinen on ehkä enemmän söpö ja hempeä, toinen taas ronskimpi ja jotenkin "teollinen" (onko tuo termi??? :D). 

Vaikuttaa siis vahvasti siltä että meidän häät tulee sijoittumaan Helsingistä itään! Jännittävää!


Kerron näistä kummastakin paikasta enemmän sitten kun olemme valintamme tehneet :)


6 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos linkistä blogiisi. Mä tiedän just enkä melkeen tuon stressitunteen ja murehditut yöt.. Se oli maaliman kivoin tunne kun sai vihdoin lyöytyä paikan lukkoon. Kohta teki ootta siellä, ja musta noi molemmat juhlapaikat näyttää hienoilta, eli huonoa valintaa ette varmasti tee. Ottakaa se mistä tulee lämpösempi, pörrösempi fiilis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, sitä tarvitaan :D nyt kyllä alkaa pahin turhautuminen helpottaa, mut varalta pidän kyllä sormia ristissä siihen asti että kummatki paikat on nähty ja valinta tehty :D

   Poista
 2. Ihanan näköiset juhlapaikkavaihtoehdot. Itseä viehättää kovasti teollishenkiset tilat, joten jälkimmäinen sykähdyttää hieman enemmän näissä kuvissa. Viimeisenkin paikan näkeminen varmasti tekee päätöksestä helpomman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi viikolla on onneksi sen aika, saadaan tää ainakin pois mielestä! :)

   Poista
 3. Onpa kivan näköisiä juhlapaikkoja! :) Varmasti myös toisen tilan näkeminen auttaa päätöksen teossa. Meillä kävi kyllä hyvä tuuri, kun heti ensimmäinen mielessä ollut paikka miellytti kumpaakin (ja oli vapaana) eikä tarvinut valita monesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kadehdittavalta tilanteelta, meillä oli niin vaikeeta alunperin löytää ees yhtä kivaa juhlapaikkaa! :D

   Poista