tiistai 29. maaliskuuta 2016

Hääpuvun teettäminen?

Liittyen tuohon mun edelliseen postaukseen Lihi Hodin upeista hääpuvuista, oon ihan tosissani alkanut miettimään hääpuvun teettämistä! Oon nyt jostain saanut semmosen käsityksen että se ei edes ois ihan järkyttävän kallista verrattuna valmispukuihin? Kiinasta en vielä oo valmis tilaamaan.. Oon googletellut eri ompelimoita, houkuttelevimmilta vaikuttaa juurikin ne joilla on kivat nettisivut tai blogi!

Pukuni, Turussa
Ateljee Aaria, Vantaalla
Atelje Tuhkimotarina, Helsingissä Vallilassa, erillinen blogi

Kaikilta näiltä sivuilta löytyy tosi hyviä & kauniita kuvia valmiista puvuista, ehkä päädyn vielä johonkin näistä teettämään omaanikin :) Yritän ekaksi kuitenki mennä sovittelemaan valmispukuja, jos joku vaikka tärppäis.
Vielä pari inspiraatiokuvaa :)2 kommenttia:

  1. Tervetuloa hääbloggaamaan! :) Näiden muutamien postaustesi perusteella vähän samantyylisiä häitä ollaan täälläkin järkkäilemässä! Mä teetätän puvun, ei vaan napannut mikään valmis. Riippuu paljon paikasta mihin hintaan menee, mutta kuten tuossa jo totesitkin, ei välttämättä ole edes kalliimpaa kuin valmiin ostaminen! Mun puku tehdään Turussa Butik Lilianissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kivaa kun oot löytänyt mun blogiin! Tällä viikolla olisi tarkoituksena laittaa alustavia kyselyitä muutamaan ompelimoon, katsotaan tärppääkö :)

      Poista