sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Hääblogista

En tykkää kirjoittaa enkä oo luova, miksi, siis miksi, alkaisin kirjoittaa häiden suunnittelusta blogia? En tiiä. Ehkä haluan jotenkin dokumentoida tämän prosessin.
Häiden suunnittelu tuntuu kauheen vaikeelta, suunniteltuun ajankohtaan on vuosi ja 5 kuukautta, mitään ei oo varattu eikä valmiina, budjetti pettää ennen ku mitään on ees hankittu, eikä sitä budjettiakaan kovin huolella oo suunniteltu.. Mutta tällä hetkellä tarkoitus ois sanoa tahdon elokuussa 2018, ilman kirkollisia seremonioita, Helsingissä tai lähialueella. En oo koskaan miettinyt minkälaiset häät haluaisin, eli aikalailla nollasta lähetään, onneksi on Pinterest!

Mua kosittiin 31.12.2015 Filippiineillä, n. 8 vuoden yhessä olon jälkeen eli mikään super-mega-yllätys se ei ollut, mutta romanttista ja ihanaa kyllä! Tultiin Filippiineiltä kotiin ja alettiin suunnitella tulevaa Kuuban matkaa, joka jossain vaiheessa muuttuki hääsuunnitteluksi, IDK what happened! Toivon pääseväni Kuubaan sitte vaikka häämatkalla..

Me ollaan kaks hyvin saamatonta ihmistä, joilla on uskomattomia vaikeuksia tehdä minkäänlaisia päätöksiä, eli mielenkiintoiset häät on luvassa! Aluksi oli tarkotus suunnitella häitä vasta kesälle 2018 mutta sit tajusin että kesä 2017 on mun viimenen mahdollisuus päästä naimisiin ennen kolmeakymppiä, eli ahdistus ja paniikki, olen valmis!


Tuo ois mun unelma, saa nähdä mitä syntyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti